top of page
Moč diha.jp

MOČ DIHA

Aktivacija Notranjega Zdravilca

Za samoraziskovanje in samozdravljenje.
 
Popotovanje z dihom in zvokom te leže popelje v notranji svet, z namenom globoke regeneracije, transformacije in aktivacije tvoje prave narave. 

Delavnica je nežna, a hkrati močna.
 
Rebirthing experience

Moč Diha 

Aktivacija Notranjega Zdravilca

KAJ JE MOČ DIHA?

Moč diha je preprosta, a močna delavnica, ki posameznika leže in znotraj varnega okolja popelje na globoko pot transformacije. Temelji na tem, da se znotraj vsakega izmed nas skriva pot do AKTIVACIJA NOTRANJEGA ZDARVILCA. Je ena izmed najbolj popolnih in naravnih metod za sproščanje čustvenih blokad, umiritev uma in krepitev telesa. 

 

Tehniko pri individualnem pristopu združujem z močno tehniko Amanae za odpiranje energijskih kanalov, ki so se zaprli zaradi strahu, jeze ali travme. Znanje tehnike mi je osebno predala mojstrica Pat Jackman v ZDA. Med samim procesom torej izvajam tako manualne kot nemanualne prijeme, le tekom delavnice je zaradi večjega števila ljudi to nekoliko otežkočeno.  

KAJ MI PRINAŠA?

 • Sprostitev čustvenih stisk in omejujočih miselnih vzorcev

 • Jasen um in fokus

 • Povečano raven energije in vitalnosti 

 • Globoko sprostitev in notranji mir

 • Odpiranje srca in zavedanja kdo si

 • Izločanje toksinov in krepitev imunskega sistema z zmanjšanjem kislosti v telesu

 • Aktiviranje telesne inteligence samozdravljenja, ki prinaša vzpostavitev hormonskega, dihalnega, živčnega, vaskularnega in prebavnega sistema

SKUPINSKA SEANSA  

 

Kje: Shakti yoga house, Dimičeva 16, 1000 Ljubljana 

Datum: Petek, 23.12. (nadaljevalni termin)

ali nedelja 25.12. 2022 (začetni termin)

Čas: ​od 18h do ​21h

Kaj prinesem: udobna topla oblačila, dekico, steklenico vode
Kompenzacija: ‎​40

                       

 

NASLEDNJA DELAVNICA:

bo objavljena na FB Izven iluzije

 

 

Delavnice potekajo enkrat mesečno,

individualne terapije po dogovoru.

katja.jpg

 

KOMU JE NAMENJENA? 

  Vsem, ki želijo:

 • po naravni poti sprostili čustvene blokade (bodisi blažjo čustveno stisko ali kompleksno travmo in ptsd)

 • umiriti um, izboljšali fokus in spomin

 • odpreti srce in razširiti zavedanje kdo sem in kaj želim

 • globoko transformacijo, sprostitev in notranji mir

 • izboljšati pshofizično telo in izboljšati športne rezultate

 • izločiti toksine in okrepiti zdravje 

 • aktivirati telesno inteligenco, da se telo samozdravi

 • povečati raven energije in vitalnosti 

Moč diha je RAZTAPLJANJE in SPROŠČANJE BLOKAD iz telesa. Ko se dihalni mehanizem odblokira, se osvobodimo napetosti in zastalih energij, ki so bila v telesu potlačena ali ujeta.

Globoki vdihi in sproščeni izdihi omogočajo naši podzavesti, da se sprosti in hkrati prejema koristne informacije o sebi od višjega jaza ali super zavestnega uma. Moč diha je proces SPOZNAVANJE NAŠE PRAVE NARAVE in orodje za čiščenje iluzije lažne podobe o sebi, ki nam preprečuje zaživeli življenje v vsej svoji polnosti. 

dih4.jpg

Katja Brvar

Sem neustavljiva popotnica od malega, po izobrazbi kulturologinja, po duši hvaležna učenka domorodskih modrosti. S projektom Izven iluzije pomagam pri aktiviranju lastnih sposobnosti samozdravljenja ter hkrati omogočam varen prostor, kjer se zdravljenje (emocionalno, mentalno, fizično, spiritualno) lahko manifestira. Sem Kambo praktikantka, ICF Coach, facilitatorka dihalne tehnike Moč Diha in holističnega zdravja. Zadnje desetletje sem živela in potovala po vsem svetu ter se učila pri številnih učiteljih, gurujih, šamanih, v puščavi, gorah in pragozdu ... Od tod navdih, da sem postala avtorica knjižne uspešnice Ujetnica pragozda. 

Katja Brvar, Izven iluzije

KAKO SE JO IZVAJA? 

Moč diha se izvaja leže znotraj varnega ceremonialnega prostora z visoko vibracijsko glasbo, ki posameznika po naravni poti popelje na pot transformacije. Prilagojena je skupini in/ali posamezniku, v grobem pa poteka takole:

 • Skozi določen proces dihanja se zavestno poveže dva vdiha z enim izdihom tako, da med vdihom in izdihom ni premora. Eno zaporedje traja nekaj minut, sledi kumbhaka, zadrževanje diha. Ta praksa je zelo močna in enostavna, zato se jo ne izvaja s silo. 

 • Med procesom na dan lahko privrejo različna čustva. Pomembno je dihati skoznje, ne da bi ostali ujeti v njih, zato te bom spodbujala k dihanju skozi napetost, bolečino, strah, žalost, jezo ali druge neprijetne občutke in ti z energetsko podporo manualnih in nemanualnih tehnik pomagala odpreti kanal pretočnosti, dokler ne dosežeš trenutka blaženosti, miru in sprostitve. 

 • Med individualno terapijo, ne pa tudi med skupinsko, kot močno podporo med procesom uporabljam tudi Amanae - izjemno močno tehniko za odpiranje energetskih kanalov, ki so se zaprli zaradi strahu, jeze ali travme. Znanje tehnike mi je predala mojstrica Pat Jackman v ZDA. 

 • Dihanje traja približno 30 - 40 minut, sledi faza integracije

 • Celoten proces traja 120 minut 

INDIVIDUALNA SEANSA

Za poglobljeno samoraziskovanje in sprostitev

INDIVIDUALNA SEANSA MOč DIHA POTEKA V SKLOPU

 INDIVIDUALNE (holistične) TERAPIJE

Zlasti za hujše ali trdovratne čustvene ali psihofizične blokade je potreben individualni pristop. Iz tega razloga ti zagotavljam varen prostor,

ki ga je pogosto teže doseči v skupini.

Moč diha se na individualni seansi izvaja od druge terapije dalje.

bottom of page