top of page
Tropical Leaves

Ujetnica pragozda je resnična zgodba, ki tke popotovanja znotraj različnih svetov − od kriminalcev do Indijancev, od krščanstva do šamanizma, od drog do rastlin moči, od čarovnic do preprostih ljudi, od vsakdanjega do paranormalnega. Pišejo se avanture in uvidi, ki so neustavljivo iskalko resnice pahnili na kolena in jo pripeljali do prenehanja z ubadanjem o misterijih življenja.

Avtorica je kot prva belka imela priložnost živeti z indijansko družino Kogi, ki ji je v kolumbijskem gorovju predalo pomembno sporočilo namenjeno zahodnemu svetu. Pristen stik z njimi je v avtorici vzbudil željo po učenju tudi z drugimi starodavnimi plemeni, zato je postala hvaležna učenka domorodskih modrosti in učenka amazonskih rastlin. Toda v Peruju sredi pragozda se je ujela v usodno past in življenje se ji je obrnilo na glavo!

Pozor: knjiga ni za vsak želodec ali um, je pa za vsako srce.

Namenjena vsem, ki nas zanima napeto branje in ne-konvencionalno raziskovanje notranje in zunanje dimenzije sveta. V njej so sporočila, ki se lahko dotaknejo vsakega bralca. 

"Ne vem, če sem že kdaj brala tako dobro knjigo. To je knjiga, ki te povleče vase. Prepričana sem, da v Sloveniji takšne še ni!"

Polona Otoničar Pajk

"Čudovita knjiga. Uživala sem v branju, ki me je poneslo v svet ... Svet raznolikosti kultur, svet raznolikosti pokrajine, predvsem pa v svet spoznavanja sebe. Iskalec ali ne, zagotovo se v knjigi vsaj kje prepoznaš in vsaj enkrat dobiš pomemben odgovor ali uvid."

Petra Škarja

Katja Brvar, Ujetnica pragozda

Obseg: 246 strani (21 poglavij)

Format: 15,5 × 23 cm

Vezava: broširano

Papir: eko

Ovitek: soft touch

boat.png

Knjižna uspešnica, ki te ne pusti ravnodušnega.
Je plod desetletnega popotovanja solo popotnice in iskalke resnice.

Katja Brvar, Ujetnica pragozda

Oddaj naročilo in ti pošljem podatke o nakazilu. Knjigo ob prejetem plačilu pošljem takoj.

.

Cena knjige je 26.90€

(24.90€ knjiga + 2€ poštnina)

Knjigo lahko kupiš tudi v knjigarnah in drugih enotah, možen pa je tudi osebni prevzem v Ljubljani.

Katja Brvar, Ujetnica pragozda

Naročilo knjige:

Želim biti obveščen/a o mesečnih novičkah, dogodkih in popustih

Hvala, ker podpiraš male samozaložnike :)

Videi s fotografijami potovanj okoli sveta:

»Potovanje te opogumi, obogati in utrdi. Uči te, česar te nobena šola ne. Pomaga ti videti širino, misliti s svojo glavo, poslušati intuicijo, slediti sebi, spoštovati naravo, razumeti sebe in druge, sprejemati raznolikost, gojiti sočutje in opuščati sodbe. Tako zunanje kot svoje lastne.« 

Citat iz knjige: Ujetnica pragozda

bottom of page