top of page
Freedom.jpg
INDIVIDUALNA TERAPIJA

Holistični pristop


za poglobljeno samoraziskovanje
in osvobajanje okov. 


Združuje

svetovanje in coaching, terapevtski
dotik in zvok, moč diha, delo z notranjim otrokom, delo z nezavednim, ozaveščanje in spuščanje starih vzorcev in blokad ter znanstveno preverjene metode in orodja prilagojena posameznikovim edinstvenim potrebam. 


predvsem za medosebne odnose, 
duševne stiske, depresijo, anksioznost ali samoraziskovanje.

INDIVIDUALNA TERAPIJA

“Tvoja vizija bo postala jasna šele, ko boš lahko pogledal v svoje srce. Kdor gleda ven, sanja;

kdor gleda noter, se zbudi.” - C.G. Jun. 

 

Individualna terapija je skupek znanstveno preverljivih metod in orodij, ki ti lahko spremenijo tok življenja. Je tvoja priložnost, da kot bojevnik stopiš naprej v siju JASNEGA ZAVEDANJA in NOTRANJE MOČI. 

 

Individualna terapija je vrsta terapije, ki nagovarja in naslavlja osebo kot celostno bitje in tako obravnava TRIADO TELESA, UMA in SRCA kot koherentno enoto. Cilj tovrstne terapija je pomagati posamezniku, da razvije globlje razumevanje samega sebe znotraj vseh omenjenih ravni, kar pogosto vodi do izboljšanega samorazumevanja in samoobvladovanja čustev, misli in dejanj.

 

Prvi del terapije je sestavljen iz pogovora, drugi del pa je praktično obarvan. Tehnike in metode prilagodim glede na specifične potrebe posameznika.  Najpogosteje v procev vključim dih, kajti ... če dihalni sistem ni odprt, žal nobeno intelektualiziranje o problemih ne obrodi dolgoročnih sadov. Tekom procesa bova torej bodisi aktivirala tvoj dih, ki je ključ pri ozaveščanju, spuščanju in opolnomočenju, bodisi bova prebujala notranjega otroka, ozaveščala nezavedno ali mehčala prepričanja, ki ti ne služijo več. 

Najpogostejša področja na katerih je terapija še posebej koristna:

  • Medosebni odnosi

  • Samoraziskovanje in globlje razumevanje sebe

  • Posttravmatske stresne motnje

  • Anksioznost, depresija

  • Ostale duševne stiske

  • Fiziološki simptomi, ki imajo psihološki vzrok

Za prihod na terapijo ti ni treba imeti simptomov ali psihofizičnih težav. Tovrstna terapija ti lahko pomaga pri OSEBNI RASTI in GLOBLJEM RAZUMEVANJU SEBE. Moja želja je, da ti pomagam prekiniti krog bolečine, bolezni in iluzije, da zasiješ v siju svoje izvorne energije, zato v ta namen nudim prostor, kjer se brez očitkov in sodb lahko izraziš, zaceliš rane, okrepiš notranjo moč in spoznaš, kako pomembno je, bolj kot srečno, živeti avtentično.

Gradient

Katja Brvar

Sem neustavljiva popotnica od malega, po izobrazbi kulturologinja, po duši hvaležna učenka domorodskih modrosti. S projektom Izven iluzije pomagam pri aktiviranju lastnih sposobnosti samozdravljenja ter hkrati omogočam varen prostor, kjer se zdravljenje (emocionalno, mentalno, fizično, spiritualno) lahko manifestira. Sem Kambo praktikantka, ICF Coach, facilitatorka dihalne tehnike Moč Diha in holističnega zdravja. Zadnje desetletje sem živela in potovala po vsem svetu ter se učila pri številnih učiteljih, gurujih, šamanih, v puščavi, gorah in pragozdu ... Od tod navdih, da sem postala avtorica knjižne uspešnice Ujetnica pragozda. 

Katja Brvar, Holistična terapija

Moj pristop je MOČAN, vendar NEŽEN. GLOBOK, vendar LJUBEČ. Celoten postopek je seštevek dolgoletnih preskušanj in ugotavljanj katere metode resnično delujejo in katere ne. Dala ti bom priložnost, da oceniš svoje fizično, mentalno, čustveno in duševno počutje, spodbudila te bom, da raziščeš kako se počutiš, kako živiš, kaj verjameš, kako deluješ in kako ravnaš s seboj. Ta postopek samoocenjevanja je nujen, da prepoznaš kaj je potrebno za premik iz točke kjer si na točko kamor želiš.

 

Prav tako ti bom pomagala pri integriranju uvidov v vsakodnevno življenje, da bodo rezultati resnično trajnostni. Nudim vso pozornost, predanost, sočutje, strateško razmišljanje, navdih in močna orodja, ki ti bodo pomagala na poti. Ne bodo te presenetili le rezultati sami, užival/a boš tudi v vožnji sami. :) 

Terapije potekajo v živo ali preko Skypa.

Prva terapija: €90

Vsaka nadaljna terapija€60

Vse terapije trajajo pripližno uro in pol.

Število terapij je odvisno od posameznika. Včasih je dovolj le ena, včasih jih je potrebno deset ali več. V kolikor že po prvih dveh terapijah ne začutiva premika naprej, povrnem denar. 

                           

bottom of page