Freedom.jpg
HOLISTIČNA TERAPIJA
za telo, srce in um
Združuje

svetovanje in coaching, terapevtski
dotik in zvok, moč diha, delo z notranjim otrokom, ozaveščanje in spuščanje starih vzorcev in blokad ter znanstveno preverjene metode in orodja prilagojena
posameznikovim edinstvenim potrebam. 


predvsem za medosebne odnose, 
duševne stiske, depresijo, anksioznost ali samoraziskovanje.

HOLISTIČNA TERAPIJA

“Tvoja vizija bo postala jasna šele, ko boš lahko pogledal v svoje srce. Kdor gleda ven, sanja; kdor gleda noter, se zbudi.” - C.G. Jung 

Holistična terapija je vrsta terapije, ki nagovarja in naslavlja osebo kot celostno bitje in tako obravnava triado telesa uma in srca kot koherentno enoto. Cilj tovrstne terapija je pomagati posamezniku, da razvije globlje razumevanje samega sebe znotraj vseh omenjenih ravni, kar pogosto vodi do izboljšanega samorazumevanja in samoobvladovanja čustev, misli in dejanj. 

V dvourni terapij združujem svetovanje in coaching, terapevtski dih, dotik, zvok in orodja prilagojena posameznikovim edinstvenim potrebam. Je močno! A hkrati nežno.  

Najpogostejša področja na katerih je holistična terapija še posebej koristna:

  • Medosebni odnosi

  • Samoraziskovanje in globlje razumevanje sebe

  • Posttravmatske stresne motnje

  • Anksioznost, depresija

  • Ostale duševne stiske

  • Fiziološki simptomi, ki imajo psihološki vzrok

Za delo s holističnim terapevtom ti ni treba imeti simptomov ali psihofizičnih težav. Tovrstna terapija ti lahko pomaga pri OSEBNI RASTI in GLOBLJEM RAZUMEVANJU SEBE. Moja želja je pomagati sočloveku prekiniti krog bolečine, bolezni in iluzije, mu pomagati zasijati v svoji izvorni energiji in mu v ta namen ponuditi prostor, kjer se brez očitkov in sodb lahko izrazi, kjer se lahko zacelijo rane, okrepi notranja moč in spozna kako pomembno je (bolj kot srečno) živeti avtentično.

Gradient

Katja Brvar

Ko te življenje velikodušno obdari s težko preizkušnjo, imaš tri izbire: končati igro življenja, igrati vlogo žrtve ali postati bojevnik. Holistična terapija je skupek znanstveno preverljivih metod in orodij, ki ti lahko spremenijo tok življenja. Je tvoja priložnost, da kot bojevnik stopiš naprej v siju jasnega zavedanja in notranje moči. 

Po izobrazbi sem kulturologinja, po duši hvaležna učenka amazonskih rastlin in domorodskih modrosti. S projektom "Izven iluzije" po svojih zmožnostih pomagam pri aktiviranju lastnih sposobnosti samozdravljenja ter hkrati omogočam varen prostor, kjer se zdravljenje (emocionalno, mentalno, fizično, spiritualno) lahko manifestira. Sem Kambo praktikantka, ICF Coach, facilitatorka dihalne tehnike Moč Diha in holističnega zdravljenja. Zadnje desetletje sem živela in potovala po svetu ter se učila pri številnih učiteljih, gurujih, šamanih, v puščavi, gorah in pragozdu ... Od tod navdih, da sem postala avtorica knjige Ujetnica pragozda. 

Katja Brvar, Holistična terapija

Moj pristop je MOČEN, vendar NEŽEN. GLOBOK, vendar LJUBEČ. Celoten postopek je seštevek dolgoletnih preskušanj in ugotavljanj katere metode resnično delujejo in katere ne. Dala ti bom priložnost, da oceniš svoje fizično, mentalno, čustveno in duševno počutje, spodbudila te bom, da raziščeš kako se počutiš, kako živiš, kaj verjameš, kako deluješ in kako ravnaš s seboj. Ta postopek samoocenjevanja je nujen, da prepoznaš kaj je potrebno za premik iz točke kjer si na točko kamor želiš.

 

Prav tako ti bom pomagala pri integriranju uvidov v vsakodnevno življenje, da bodo rezultati resnično trajnostni. Nudim vso pozornost, predanost, sočutje, strateško razmišljanje, navdih in močna orodja, ki ti bodo pomagala na poti. Ne bodo te presenetili le rezultati sami, užival/a boš tudi v vožnji sami :) 

Prva terapija (120 min): €90

Vsaka nadaljna terapija (90 min): €60

Število terapij je odvisno od posameznika. Včasih je dovolj le ena, včasih jih je potrebno deset. V kolikor že po prvi terapiji ne začutiva premika naprej, povrnem denar.